Home arrow Trends
Trends

Mozaïek
Tegelzetbedrijf CF heeft zich gespecialiseerd in het aanbrengen van Mozaïeken.
Mozaïeken worden al eeuwenlang toegepast en worden vandaag de dag nog steeds gemoderniseerd. Mozaïeken van aluminium en roestvrij staal zijn de laatste trends.
Mozaïekmatten van kiezelstenen en helder gekleurd glas geven ook een heel apart effect.

 Uiteraard zijn er nog mozaïeken als; marmermozaïek, keramisch mozaïek, glasmozaïek en nog vele andere soorten. Dit in vele kleuren en afmetingen.
Mozaïek aanbrengen vereist vakmanschap en is zeker niet door elke willekeurige tegelzetter te plaatsen.

Vloertegels
Bij Tegelzetbedrijf CF kunt u zich uitgebreid laten voorlichten over de verschillende eigenschappen, kwaliteiten en kenmerken van deze vele soorten vloertegels. Een grote of kleine vloertegel, lichte of donkere vloertegel, vierkant, rechthoekig of patroonvloer. Leggen we recht, diagonaal, halfsteensverband? Is deze vloertegel geschikt voor zowel de badkamer als de garage? Kunnen wij deze vloertegel in de woonkamer en buiten op het terras gebruiken om de woonkamer te "verlengen"? Geschikt voor vloerverwarming? Vorstbestendig? Hoe zit het met onderhoud? Een groot assortiment brengt vele vragen met zich mee.

Wandtegels
Wandtegels zijn er in zeer veel afmetingen, sferen, kleuren en designs.
Door de te verwaarlozen opname van vocht en vuil, de lange levensduur en het makkelijk reinigen, zijn wandtegels uitermate hygiënisch en geschikt om toegepast te worden in badkamers, douches, keukens, toiletten, bijkeukens, washokken etc. U kunt dankzij de vele mogelijkheden en aanbod uw eigen sfeer en woonomgeving creëren.
Met tegels kunt u uw persoonlijke smaak tot op de vierkante centimeter uitleven. En daarbij hoeft u zich beslist niet tot de badkamer te beperken. De huidige keramische tegels hebben zoveel sfeer dat u ze met een gerust hart ook in de woon- werk- of slaapkamer kunt toepassen. In stijl met de rest van het huis.

En het aardige van tegels is dat er niet echt trends in te onderscheiden zijn. In feite zet u zelf de trend.